Velika Britanija i seksualno nasilje: Fudbaler Bendžamin Mendi navodno spavao sa 10.000 žena

Izvor: Piplmetar.rs, 30.Jun.2023, 08:30

Velika Britanija i seksualno nasilje: Fudbaler Bendžamin Mendi navodno spavao sa 10.000 žena

[[BBC ]
Fudbaler Mančester sitija sudi se za silovanje i pokušaj silovanja. On poriče obe optužbe.
Benjamin Mendi Fudbaler Mančester sitija Bendžamin Mendi, optužen za silovanje mlade žene, rekao joj je: „U redu je, imao sam seks sa 10.000 žena“, rečeno je na suđenju.
Ovaj 28-godišnji je optužen za napad na 24-godišnju ženu u svojoj vili od 4,6 miliona evra u Češiru u oktobru 2020.
Optužen je i da je pokušao da siluje drugu ženu, koja je tada imala >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << 29 godina, koja je rekla da je i nju napao u kući dve godine ranije.
Na suđenju, ove žene se nazivaju A i B, jer je njihov identitet zaštićen.
Fudbaler negira obe optužbe.
Glumac iz serije „Srećne sedamdesete“ Deni Masterson objavljen je krivim za silovanje, preti mu 30 godina zatvora. Endru Tejt me je gušio tokom seksa dok se nisam onesvestila“, tvrdi Britanka Nemačka policija otvorila je istragu protiv pevača grupe Ramštajn Konor Mekgregor optužen za seksualni napad posle utakmice između Denvere i Majamije Bivšem francuskom reprezentativcu ranije je suđeno za dve optužbe žene koja tvrdi da ju je silovao i oslobođena.
Međutim, sada mu se ponovo sudi, a sudija je poroti, sastavljenoj od šest žena i šest muškaraca, rekao – da prethodna porodica nije mogla da donese presudu po dve optužbe za koje mu se sada sudi – za silovanje situacije i pokušaja.
Sudija je upozorio porodice da se ne pitaju za detalje prethodnog suđenja i da ne prate šta pišu mediji, već da o slučaju odlučuju samo na osnovu dokaza koji će biti izveden tokom ovog procesa.
Mendijev ugovor sa šampionom Engleske Mančester Sitijem ističe u petak, 30. juna i neće biti produžen.
Mendi, koji igra u brani, igraču je počeo u Avru, a igrao je i za Monako i Marsej, da bi 2017. došao u Mančester siti, za koji je odigrao 50 utakmica.
Tužilac Benjamin Aina je na početku suđenja rekao da je fudbaler organizovao zabave i društva u svom domu i da je bilo i muških i ženskih gostiju.
„Tužilaštvo tvrdi da je Mendi u dva odvojena navrata iskoristio dve gošće.
„Jednom prilikom je pokušao da natera gošću, ženu A, na seks. Drugom prilikom je silovao gošću, ženu B, u jednoj od spavaćih soba“, rekla je Aina.
Aina je rekla da je Mendi prvi put sreo ženu A, studentkinju iz Velike Britanije, tokom jednog noćnog izlaska u Barseloni krajem 2017. i da je postala intimna sa jednog dana od ovih dana.
Ostali su u kontaktu, a godinu dana kasnije dogovorili su se da se ponovo sretnu u Mančesteru.
Otišla je u restoran sa Mendijem i njegovim prijateljem.
„Dok su bili u baru, Mendi joj je u jednom trenutku došao iza leđa i pokušao da je zgrabi govoreći: ‘Kad ne gleda, ja ću da te kidnapujem.’
Skinula mu je ruke sa tela i odbrusila mu: ‘Ne, nećeš!’“, rekao je tužilac.
Kasnije su se vratili u Mendijevu kuću da nastave društvo.
Žena A i Mendijev prijatelj su te noći imali sporazumni seks, rečeno je na suđenju.
Sledećeg jutra videla je Mendi kada je otišla da traži telefon.
Mendi joj je ponudio punjač za telefon, ali je rekla da ga ima.
„Mendiju je pratila u spavanju sobu nastavljajući da joj nudi punjač“, nastavio je tužilac.
Zatim je otišao, a ona se istuširala.
„Dok se tuširala, videla je figuru na vratima. Bio je to Mendi. Nosio je samo bokserice. Dirao je penis i bio je uzbuđen“, rečeno je u sudu.
„Žena je bila u šoku. Posegnula je za peškirom i odmah pomislila da izađe donji veš iz torbe.
„Dok je ušla u spavaću sobu sa peškirom na sebi, Mendiju je pratila. Izvadila je donji veš iz torbe, ali joj ga je Mendi otela. Zatim je posegnula za grudnjakom. Uzeo je i od nje“, kaže tužilac.
Pokušala je da se ‘distancira’ od njega, a Mendi joj je navodno rekla:
„Ne boj se. Samo želim da te osećam, neću… neću ti ništa”.
Fudbaler je tada navodno zgrabio ženu i pokušao da je silue na krevetu, dok se ona opirala i više puta mu govorila da prestane.
Potom je izašao iz sobe, tvrdi tužilac.
Porotnicima je rečeno da je žena A kasnije rekla: „Bila sam zbunjena. Da li ljudi u njegovoj kući znaju šta se dešava? Da li bi bilo neke razlike da sam išta rekao?
Mislim, oni su njegovi prijatelji, to je njegova teritorija, nisam vraćala, jer nisam razumela šta se dešava“, rekla je ona.
Na suđenju je rečeno da je ona tada tražila da napusti kuću, a Mendi je obezbedila svog vozača da je odveze do železničke stanice.
Žena A je otišla u policiju u januaru 2022.
Istog meseca policija je saslušala Mendija, koji je potom na sva pitanja odgovarao da „nema komentar“, rečeno je pred sudom.
Dve godine kasnije, žena B bila je sa prijateljima u baru u blizini Mendijeve kuće kada su bili poznati u kući fudbalera.
Ona navodi da je optuženi uzeo njen telefon na kojem su bile „intimne“ fotografije, a potom je odveo u spavaću sobu, a ona ga je zamolila da joj se vrati telefon.
Navodno je zaključio spavaću sobu.
Aina je tvrdila da joj je Mendi rekla, „Samo želim da te pogledam,“ i zamolila je da se skine.
Žena B je poslušala, ostavivši samo donji veš, a Mendi je zatim bacila telefon na krevet.
Otišao je po telefon, a fudbaler ju je navodno zgrabio s leđa i silovao uprkos tome što mu je rekla da ne želi da ima seks.
„Onda je Mendi napravila korak unazad i rekla: „Previše si stidljiva. Na to je ona odgovorila: ‘Ne, nisam stidljiva, samo ne želim da imam seks sa tobom’.
„U redu je. Imala sam seks sa 10.000 žena“, rekla joj je Mendi, preneo je tužilac.
Fudbaler je u oba navrata policije rekao da je svaki seksualni kontakt bio sporazuman i negira bilo kakvu nepravdu.
Suđenje se nastavlja i očekuje se da će trajati tri nedelje.
Pratite nas na Fejsbuk,Tvitter i Vaiberu. Ako imate predlog za nas, javite nam bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPTUŽENI FUDBALER PRIZNAO: Spavao sam sa 10.000 žena! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023

Često je organizovao zabave...Fudbaler Mančester sitija Benžamin Mendi, koji je prethodno optužen za seriju silovanja i ozbiljnih seksualnih prestupa, rekao je da je spavao sa 10.000 žena, saopšteno je na suđenju...Kako prenosi BBC, porotnicima je saopšteno da je francuski fudbaler silovao mladu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.