OPROSTIO SE OD ZVEZDE Stranac napustio klub i emotivno poručio: Zvezda, Delije, moja braća i Beograd...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2022, 18:49

OPROSTIO SE OD ZVEZDE Stranac napustio klub i emotivno poručio: "Zvezda, Delije, moja braća i Beograd..."

Treći put.

Nemački košarkaški centar Maik Cirbes oprostio se od Crvene zvezde emotivnom porukom na Instagramu.

Cirbesu je nakon sezone istekao ugovor koji je imao sa crveno-belima, te je Mali Kalemegndan napustio po treći put. Zvezdin dres je prethodno nosio od 2014. do 2016. i u sezoni 2018 - 2019.

A post shared by @maikzirbes33

- Kakva sezona! Ukazala mi se prilika da se vratim kući. Nažalost, zbog povrede i korone koju sam imao dva puta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisam mogao da nosim ovaj dres koliko sam želeo - napisao je Nemac i nastavio:

- Srećom, uspeo sam da se vratim pred kraj. tri trofeja i mnogo izazova kasnije , vreme je da ponovo napustim klub. Hvala vam na podršci, i u dobrim i u lošim trenucima. Zvezda, Delije, moja braća i Beograd uvek su mi bili i biće posebni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.