Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 18:16

OPRAVDAO POVERENJE: Francuz potpisao novi ugovor sa Bajernom

Dogovorena saradnja do juna 2029. godine.

Francuski fudbaler Matis Tel potpisao je novi ugovor sa čelnicima Bajerna, saopšteno je danas na sajtu kluba iz Minhena.

Kako je saopšteno, 18-godišnji Tel se obavezao bavarskom klubu na vernost do juna 2029. godine. Prethodni ugovor mu je važio do juna 2027. godine. Tel je 2022. godine kao omladinac stigao u Bajern iz francuskog Rena i odmah postao važan član ekipe. Računajući sva takmičenja, Tel je za prvi tim Bajerna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odigrao 59 utakmica i postigao 13 golova.

 - Produženje ugovora mi mnogo znači. Već sam mnogo naučio u Bajernu, i na terenu i van njega. Minhen je postao dom za mene i moju porodicu, a navijači su mi takođe veoma važni. Bez njih ne mogu da budem igrač kakav jesam. Kad igrate za Bajern, uvek želite da osvojite svaki trofej. Želim da dajem i nameštam golove, da igram srcem i energijom za Bajern i dam sve za ovaj klub i njegove navijače - rekao je Francuz za klupski sajt.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.