Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2016, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET ZAJEDNO: Partizanova deca vraćaju Njukasl u Premijer ligu?

Igrali su zajedno u crno-belom dresu Partizana, sada u reprezentaciji Srbije, a mogli bi i u crno-belom dresu, ali u Engleskoj.

Naime, menadžer Njukasla Rafa Benitez od uprave je tražio hitno pojačanja kako “svrake” ne bi posustale u borbi za povratak u “elitu”. Na meti španskog menadžera našao se krilni napadač Liverpula Lazar Marković. Markec je višak u Liverpulu, svestan je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << toga da mora da promeni sredinu, a navodno ne bi mu bilo teško da godinu dana provede u Čempionšipu. Razlog su ostanak na “ostrvu” i saradnja sa nekada kolegom iz napada Partizana Aleksandrom Mitrovićem.
Lazar Marković je dobio ponudu Sportinga iz Lisabona, ali nije želeo da se vrati u Portugaliju. Takođe, spekuliše se da Srbina traže Šalke i Milan, ali potvrde iz dva kluba nema. Videćemo hoće li Rafa Benitez uspeti da spoji tandem iz partizanove škole fudbala, a kasnije i iz prvog tima…
The post OPET ZAJEDNO: Partizanova deca vraćaju Njukasl u Premijer ligu? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.