Bomba - Mitar i Markec ponovo zajedno?!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2016, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba - Mitar i Markec ponovo zajedno?!

Srpski reprezentativac Lazar Marković ponovo bi mogao da obuče crno-beli dres.

Kako ekskluzivno prenosi portal Goal.com, menadžer Njukasla Rafael Benitez želi da pojača napad, a prva meta je fudbaler Liverpula.

Marković je odbio da se vrati u Portugal, pošto je lisabonski Sporting bio spreman da plati čak 20 miliona evra za njegov transfer, a za njega su navodno bili zainteresovani i Milan i Šalke.

Markec nema ništa protiv da igra u Čempionšipu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odnosno da ostane u Engleskoj i da se sa Njukaslom bori za povratak u Premijer ligu.

U Njukaslu je i njegov bivši saigrač Aleksandar Mitrović sa kojim je prošao sve mlađe kategorije u Partizanovoj školi u čuvenoj generaciji 1994.

Marković nije u planovima Jirgena Klopa i do kraja prelaznog roka, u narednih 36 sati pronaći će novi klub.

Da li je Njukasl prava sredina za njega?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPET ZAJEDNO: Partizanova deca vraćaju Njukasl u Premijer ligu?

Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2016

Igrali su zajedno u crno-belom dresu Partizana, sada u reprezentaciji Srbije, a mogli bi i u crno-belom dresu, ali u Engleskoj.. . Naime, menadžer Njukasla Rafa Benitez od uprave je tražio hitno pojačanja kako “svrake” ne bi posustale u borbi za povratak u “elitu”. Na meti španskog menadžera...

Nastavak na HotSport.rs...

Lazar Marković napušta Liverpul i najverovatnije prelazi u drugu ligu!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Avg.2016

Lazar Marković najverovatnije napušta Liverpul u završnici prelaznog roka, a prema najnovijim informacijama ipak neće napuštati Englesku, ali će se preseliti u rang niže...Naime, za brzonogog reprezentativca Srbije zainteresovan je Njukasl, Rafa Benitez ga ubeđuje da pređe na Sent Džejms Park,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.