Izvor: HotSport.rs, 19.Dec.2016, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET PREOKRET: Stranac Zvezdi traži ogroman novac

Iako se činilo da će Lukman Haruna sasvim sigurno postati novi fudbaler Crvene zvezde, to se neće desiti ako Nigerijac ne pristane na manja primanja.
Kako Informer navodi, Haruna je od crveno-belih tražio čak 700.000 evra godišnje. Ofanzivni vezista koji je igrao za Dinamo Kijev, Anži i Monako očito nije svestan da se crveno-beli ne nalaze na istom finansijskom nivou kao pomenute ekipe, a ni on što se igračke spreme tiče.
Klub iz Ljutice Bogdana je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << spreman da Lukmanu Haruni da godišnju platu u iznosu od 350.000 evra, što je upola manje od očekivanog za Nigerijca.
Sportski direktor Zvezde, Blažo Raosavljević je otkrio da se crveno-beli okreću dogovorima sa Milićem i Vranješem, kao i jednim strancem:
– Osim Harune, fokusirani smo na domaće tržište. Sa napadačem Nemanjom Milićem iz Spartaka praktično smo sve dogovorili. Pričali smo i sa Ognjenom Vranješom, kao i sa još desetak igrača. Prošle godine smo se opekli sa Milanom Mitrovićem, koji je u trenutku pregovora još bio igrač Mersina. Kada su videli da ga hoćemo, Turci su počeli da „lupaju“ cifre za obeštećenje i nisu hteli ga puste. Zbog toga smo oprezni, rekao je Raosavljević za Informer.
The post OPET PREOKRET: Stranac Zvezdi traži ogroman novac appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Rat u Ukrajini

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

HOTSPORT SAZNAJE: Rusi 10. januara u Beogradu zakazuju meč i možda odvode jednog igrača

Izvor: HotSport.rs, 19.Dec.2016

Crvena zvezda bi 25. marta mogla da bude domaćin spektakla u kome bi ugostila lidera ruskog prvenstva Spartak iz Moskve.. . Reč je o dva bratska kluba, te bi to bio spektakl koji bi sigurno na visokom nivou organizovale Delije i Fratija. Naime, predstavnici ruskog kluba u Beograd dolaze 10. januara...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.