OPET DRAMA U MILANU Mihin posao u rukama stare dame

Izvor: Blic, 09.Nov.2015, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET DRAMA U MILANU Mihin posao u rukama "stare dame"

Nakon nerešenog rezultata protiv Atalante (0:0), u minulom kolu Serije A, treneru Milana, Siniši Mihajloviću ponovo se "drma" klupa. Silvio Berluskoni opet je bio razočaran posle meča, pa je naš trener na udaru.

Gazda Milana, bio je nezadovoljan pruženom igrom u utakmici sa timom iz Bergama, pa je konstatovao da su ga igrači Atalante podsetili na njegov nekadašnji Milan, što je protumačeno kao kritika na račun Mihajlovića.

"Da li me zezate... Kakva igra?", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zapitao se Berluskoni, na komentar novinara da prokomentariše igru Milana.

Siniša  Mihajlović će imati veliki ispit u sledećem kolu. Nakon pauze, koja nas očekuje zbog reprezentativnih obaveza, Milan će gostovati aktuelnom šampionu, Juventusu. Naš stručnjak bi mogao, ukoliko izgubi ovaj meč, da ostane bez posla.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MIHIN SPASILAC Upoznajte čudo od deteta i Milanovog Bufona /VIDEO/

Izvor: Blic, 10.Nov.2015, 09:45

Naš trener Siniša Mihajlović lansirao je Italiji golmana za narednih 20 godina i sebi sačuvao posao. Mihin spasilac, a Milanov Bufon zove se Đanluiđi Donaruma...Mihajloviću se klupa ozbiljno drmala i delovalo je da se odlučio za potez očajnika. Međutim, ispostavilo se da "ko reskira, profitira"....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.