ONI NEĆE IGRATI 16. MAJA: Ceo nemački tim zbog KORONE u KARANTINU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 10:18

ONI NEĆE IGRATI 16. MAJA: Ceo nemački tim zbog KORONE u KARANTINU (FOTO)

Posle dvomesčne pauze nastavlja se Bundesliga.

Fudbal u Nemačkoj bi trebalo da se nastavi 16. maja, posle dvomesečne pauze. Ono što je u ovom trenutku sigurno da se utakmica između Dinama iz Drezdena i Hanovera neće odigrati. Razlog je korona virus!

Čelnici Dinama iz Drezdena su saopštili da neće moći da igraju tu utakmicu, pošto su dva igrača bila pozitivna na testu na COVID-19. Nadležni organi su kompletan tim, uključujući i stručni štab, poslali u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << karantin.

Dynamo Dresden's entire squad have been put in isolation for two weeks - just a week before the Bundesliga restart.

In full: https://t.co/dWz9Ok5oGR pic.twitter.com/OhC7ImhWdk

— BBC Sport (@BBCSport) May 9, 2020

- Igrači koji su zaraženi nemaju simptome koronavirusa. U kontaktu smo sa nadlženim organima i DFL kako bismo znali šta dalje da radimo. Činjenica je da nećemo moći da trenerima ni da igramo utakmice u narednih 14 dana - navodi se u saopštenju.

Inače, Dinamo je poslednji na tabeli Bundeslige 2 i glavni kandidat je za ispadannje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.