OLIVEIRA NE IZLAZI NA MEGDAN MAHAČEVU: Ipak, čeka nas još veći SPEKTAKL

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023, 11:04

OLIVEIRA NE IZLAZI NA MEGDAN MAHAČEVU: Ipak, čeka nas još veći SPEKTAKL

Duel je zakazan za 21. oktobar.

Iduće subote (21. oktobar) na UFC 294 priredbi u Abu Dabiju, prvaka lake kategorije Islama Mahačeva čeka meč, ali ne onaj koji smo očekivali. Trebalo je da se u oktagonu sretne sa Brazilcem Čarlsom Oliveirom, međutim on nije bio u mogućnosti da se pojavi zbog povrede, ali publika neće biti uskraćena za spektakl. Dobićemo možda čak i još više nego što smo očekivali.

Samo desetak dana pre priredbe u borbu uskočio Australijanac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleksandar Volkanovski.

Trebao se Oliveira pokušati osvetiti za onaj lagani poraz kojeg mu je Islam nanio još prošle godine također u Abu Dabiju, ali Brazilac se iz ovog meča povukao zbog povrede.

Ovu vesti je potvrdio čelni čovek UFC-a Dana Vajt, tako da sa sigurnošću možemo reći da ćemo 21. oktobra gledati veliki revanš. Prvi put su se Mahačev i Volkanovski sreli na UFC 284 priredbi u februaru ove godine i svi su uživali u toj borbi koju je jedoglasnom odlukom sudija dobio borac iz Dagestana koji nastupa pod zastavom Rusije.

Celokupan njihov prvi duel možete pogledati ovde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.