OLAKŠANJE ZA STANKOVIĆA: Gobeljić ponovo na terenu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 12:02

OLAKŠANJE ZA STANKOVIĆA: Gobeljić ponovo na terenu!

Pred meč sa Čukaričkim.

Beogradsku Crvenu zvezdu u nedelju očekuje sudar sa ekipom Čukaričkog. Milan Gajić je isključen protiv TSC-a u Senti i neće igrati u nedelju uveče protiv Čukaričkog, Milunović je takođe pod velikim znakom pitanja ali je izvestan povratak Marka Gobeljića.

Trener Dejan Stanković pored novog reprezentativca Srbije, kojeg će da zameni Marko Gobeljić, neće moći da računa na italijanski tandem zbog koronavirusa.

Dijego >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Falćineli i Filipo Falko početkom naredne sedmice imaće nove testove. Gobeljić je prošle nedelje isključen protiv Milana na San Siru, a potom je propustio superligaške mečeve protiv novosadskog Proletera i TSC-a.

U pripremi derbija kola mali problem je povreda arkade Nemanje Milunovića, ali se očekuje da iskusni defanzivac zauzme svoje mesto ili će ulogu startera imati Radovan Pankov.

Zvezda nastavlja seriju utakmica dva puta nedeljno i sledeći rival narednog četvrtka je Mačva na domacem terenu.

Rb Lajpcig je u sjajnoj formi, gazi sve pred sobom, prišao je Bajernu na samo dva boda, i želi da nastavi s trijumfima danas (15.30) kada gostuje Frajburgu. Kvota na dvojku je 1,78. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Frajburg - RB Lajpcig.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ališa Leman, fudbalerka iz Švajcarske

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.