OLAJINKA POSLE PRVENCA U ZVEZDINOM DRESU: Kraso i ja se razumemo na terenu! Što se tiče Ivanićevog gola...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 21:55

OLAJINKA POSLE PRVENCA U ZVEZDINOM DRESU: Kraso i ja se razumemo na terenu! Što se tiče Ivanićevog gola...

Crveno-beli su osvojili turnir u Rusiji.

Postigao je prvenac u Crvenoj zvezdi i Piter Olajinka, a crveno-beli su osvojili prestižni "Pari Kup" u Rusiji i to sa tri trijumfa, s obzirom da su pobeđivali Zenit, Nefči i Fenerbahče.

- Sjajan meč, svi smo bili na nivou i timski došli do pobede i trofeja. Srećan sam zbog toga. Očekujem još mnogo trofeja i ovakvih trenutaka u Zvezdi - sa osmehom je rekao Olajinka.

Gol je postigao za svega 20 sekundi, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << milisekunde su ga delile i da postigne drugi, međutim, loptu je u mrežu ugurao Ivanić.

- Definitivno najbrži gol koji sam postigao u karijeri. Što se Ivanićevog gola tiče, gađao sam drugi ugao, on je samo potvrdio, ali da, on je strelac i veoma sam srećan zbog toga.

Nazire se već sad fantastična saradnja sa Krasoom.

- Pre meča smo razgovarali o tome kako ćemo da igramo i ko će da se kreće gde. Razumemo se na terenu, sjajno mi je asistirao - istakao je Olajinka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.