OKRŠAJ SRBA U RIMU: Sergej kao Englez, Đuričić ASISTENT (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 19:48

OKRŠAJ SRBA U RIMU: Sergej kao Englez, Đuričić ASISTENT (VIDEO)

Posle Jovića, Pavlovića, Vlahovića, Kostića i Radonjića, pogodio i vezista Lacija.

Jedan od najzanimljivijih okršaja nedeljnog programa Serije "A" igra se na "Olimpiku", gde je Lacio ugostio Sasuolo.

Prvo poluvreme ovih rivala obeležili su srpski reprezentativci Sergej Milinković-Savić i Filip Đuričić. Naime, SMS je doneo izjednačenje Rimljanima u 25. minutu, posle kornera Koree, kada je bio najviši i, u engleskom stilu, loptu udarcem glavom "zakucao" loptu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u mrežu Neroverdija.

Prethodno je Đuričić, već u 6. minutu, odlično uposlio Kaputa, koji nije propustio priliku da na startu meča donese vođstvo gostima.

Atletiko je definitivno najozbiljniji kandidat za titulu u Španiji - Simeoneov tim ređa samo pobede, a večeras (21.00) mu u goste dolazi Valensija koja ne blista. Kec nosi kvotu 1,47, a Sigurna pobeda, tačnije trijumf domaćina bez primljenog gola, 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Valensija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sergej tuče glavom kao nogom, Lacio je u strašnoj formi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2021

Sasuolu nedovoljna Đuričićeva asistencija..Lacio je trenutno tim u najboljoj formi u italijanskom fudbalu!..Nebeskoplavi su, računajuči i Kup Italije, večeras vezali petu uzastopnu pobedu. Posle dve pobede nad Parmom i trjumfa nad Fiorentinom i Romom, Lacio je večeras na Olimpiku savladao i Sasuolo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.