OI 2022: Nijedan strani sportista nema koronu

Izvor: B92, 23.Jan.2022, 08:02

OI 2022: Nijedan strani sportista nema koronu

Nijedan strani sportista koji je doputovao u Peking na Zimske Olimpijske igre nije bio pozitivan na kovid-19 do srede, naveo je medijski tim Pekinga 2022.

"Ako bilo koji sportista bude pozitivan na kovid-19, biće prijavljen i tretiran u skladu sa relevantnim zahtevima", rekao je tim za medije za CNN.

Medijski tim nije saopštio da li je bilo koji drugi olimpijski kadar osim sportista bio pozitivan, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodi američka televizijska mreža.

Do petka je u Peking stiglo više od 2.000 učesnika, uključujući sportiste, zvaničnike, članove MOK-a i medije, prema zvaničnoj aplikaciji za Zimske igre u Pekingu.

Zimske olimpijske igre u Pekingu zvanično počinju 4. februara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.