OGLASIO SE DIREKTOR BOLONJE: Poznata SUDBINA Mihajlovića - EVO koji klub će voditi u novoj sezoni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 19:44

OGLASIO SE DIREKTOR BOLONJE: Poznata SUDBINA Mihajlovića - EVO koji klub će voditi u novoj sezoni!

Dugo se o tome priča.

Ako je postojala dilema, više je i nema - Siniša Mihajlović će i u narednoj sezoni predvoditi Bolonju u Seriji "A".

Sportski direktor Bolonje Valter Sabatini otktio je da će srpski stručnjak i naredne sezone voditi klub, iako se pominjalo da bi Mihajlović na leto mogao da završi u Juventusu!

Sabatini je u kolumni koju je pisao za "Korijere delo Sport" naveo šta se od Bolonje očekuje u sledećoj sezoni, te dodao:

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mihajlović nam je rekao da će ostati još jednu sezonu u klubu! To je njegova volja! - napisao je Valter Sabatini.

Italijanski mediji su u međuvremenu poručili da Siniša praktično nije ni imao ponude nekih evropskih klubova i da će i sledeće sezone na "Del Ari" nastaviti da forsira ekipu sastavljenu od mladih i iskusnih fudbalera.

Osim Juventusa, legendarnog "bombardera" na klupi je želeo i premijerligaš Kristal palas, ali je po svemu sudeći vest da će postati deda uticala na to da Mihajlović ne napušta Italiju. Bar ne do naredne godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.