OGLASIO SE BIVŠI TRENER ZVEZDE: Agonija šta se dešava oko derbija! Zbog ovakvih stvari i reprezentacija će ispasti od Škotske

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 08:39

OGLASIO SE BIVŠI TRENER ZVEZDE: Agonija šta se dešava oko derbija! Zbog ovakvih stvari i reprezentacija će ispasti od Škotske

Za njega dešavanja na derbiju (i posle njega) nisu nikakva novost.

Brojke će govoriti jedno - u 163. večitom derbiju domaći Partizan i Crvena zvezda remizirali su rezultatom 1:1 u okviru 11. kola Superlige Srbije. Osećaj u ustima reći će vam drugo - gorko je!

S tom ocenom je saglasan i nekadašnji trener crveno-belih Milorad Kosanović koji kaže da dešavanja na derbiju (i posle njega) nisu nikakva novost.

- Nema ništa posebno da se kaže, osim da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ovo nastavak agonije u kojoj se nalazi srpski fudbal. Kada nešto rade godinama pogrešno, a to čine večiti, ne može preko noće da se sve promeni i da na jednom gledamo vrhunski fudbal - počeo je priču iskusni stručanjak.

Komentar saopštenja večitih?

- Kako da očekuješ da budu bolji kada samo jedni druge napadaju. Uvek su jedni drugima krivci. Vređaju se i tako u krug. Je l' ste videli nekad da su rekli "igrali smo slabo i mi smo krivi". To se nije dogodilo, a ni neće.

Radili ste u raznim delovima sveta, jel ste negde da se ovo radi?

- Ne, ne! Ma kakvi, to nema nigde. Prvo ne smeš zbog tvoje asocijacije da radiš ovo što čine Zvezda i Partizan. Oni misle da imaju pravu na sve. Da mogu da rade šta im se hoće, a zapravo ne bi trebalo da imaju nikakvo pravo osim da uče mladu srpsku decu fudbalu.

Poruka za kraj bila je jasna.

- Posle se čudimo što su svi ispali iz Evrope, pa naravno da su ispali. Mislim na Zvezdu iz Lige šampiona i Partizan iz Lige Evrope. A, ispašće i reprezentacije od Škotske, kako radimo, tako nam se vraća - izjavio je Kosanović za "Kurir".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.