OGLASIO SE AMERIČKI SENATOR O ZABRANI ZA ĐOKOVIĆA: „To je najluđa stvar na svetu! Ovde imamo najzdravijeg momka!“

Izvor: HotSport.rs, 10.Mar.2023, 09:56

OGLASIO SE AMERIČKI SENATOR O ZABRANI ZA ĐOKOVIĆA: „To je najluđa stvar na svetu! Ovde imamo najzdravijeg momka!“

Nije mu jasno! Nakon što su američke vlasti ipak zabranile Novaku Đokoviću da uđe u zemlju, podigla se velika prašina u Sjedinjenim Američkim Državama. Naime, grupa senatora na čelu sa guvernerom Floride, Ronom Desantisom, pisala je na adresu Bele Kuće, a sada se oglasio i sentor Rik Skot. – Zamislite koliko je to blesavo. Prošlog novembra […]
The post OGLASIO SE AMERIČKI SENATOR O ZABRANI ZA ĐOKOVIĆA: „To je najluđa stvar na svetu! Ovde imamo najzdravijeg momka!“ appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Američki senator o Novaku Đokoviću: Ne puštamo najboljeg na svetu da igra tenis u SAD?! To je ludilo

Izvor: Danas, 10.Mar.2023

Igranje Novaka Đokovića u SAD ponovo, kao prošle godine, postaje političko pitanje oko kojeg se sukobljavaju američke demokrate i republikanci.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.