OGLASILO SE I VELIKO ZVEZDINO POJAČANJE: Marin je poslao poruku koja će ZAPALITI Delije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASILO SE I VELIKO ZVEZDINO POJAČANJE: Marin je poslao poruku koja će ZAPALITI Delije (FOTO)

Crveno-beli napravili ozbiljan posao u finišu prelaznog roka.

Crvena zvezda napravila je pravu pometnju u finišu letnjeg prelaznog roka i oduševila svoje navijače kada je maltene u moinut do 12 objavila povratak Ričmonda Boaćija u klub, kao i dovođenje Gorana Čaušića i Marka Marina. Delije su naravno bile oduševljene ovako završenim prelaznim rokom koji je bio šlag na tortu posle plasmana kluba iz Ljutice Bogdana u Ligu šampiona.

BOAĆI SE VRATIO! Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poželela DOBRODOŠLICU najvećem POJAČANJU! (FOTO)

POSAO VEKA: Zvezdi je pošlo za rukom ono što NIKOME nije pre! (FOTO)

Nekadašnji reprezentativac Nemačke Marko Marin sigurno je i najbolji Zvezdin posao ovog leta, a Marin nije krio zadovoljstvo potpisom ugovora sa klubom za koji navija. To zadovoljstvo podelio je na Instagramu sa svojim pratiocima.

Vidimo se na Marakani🔴⚪️🔴

Објава коју дели Marko Marin (@markomarin11) дана 31. Авг 2018. у 3:13 PDT

- Vidimo se na Marakani - poručio je Marin navijačima Zvezde.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.