OGLASILI SE IZ ZVEZDE: Igrao je za nas, ali nemamo veze sa ovim događajem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 09:49

OGLASILI SE IZ ZVEZDE: Igrao je za nas, ali nemamo veze sa ovim događajem (FOTO)

Klub iz Malog Mokrog Luka izrazio saučešće porodici ubijenog Stefana Savića.

Vasilije Gačević, koji se sumnjiči da je 25. februara ubio srpskog reprezentativca i MMA boraca Stefana Savić, igrao je u prvoj postavi fudbalskog kluba Crvena zvezda Mali Mokri Lug.

Ovim povodom se oglasio i klub, te su istakli da "nemaju veze sa ovim događajem".

Објава коју дели FK Crvena Zvezda MML⚽️ (@fkczvmml)

- Vasilije Gačević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio član našeg kluba u sezoni 2020/21. FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug nema veze s ovim događajem i on nije član našeg kluba. Iskreno saučešće porodici ubijenog Stefana Savića - napisali su na Instagram profilu.

Podsetimo, za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23), raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.