OGLASILA SE BOLONJA: Odrađen je prvi ciklus terapije, zna se kako je reagovao Mihajlovićev organizam (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASILA SE BOLONJA: Odrađen je prvi ciklus terapije, zna se kako je reagovao Mihajlovićev organizam (FOTO)

Izdato zvanično saopštenje.

Fudbalski klub Bolonja izdao je zvanično saopštenje povodom zdravstvenog stanja šefa stručnog štaba Siniše Mihajlovića. Kako je objašnjeno, prvi ciklus hemoterapije je odrađen. Počeo je 18. jula i nije bilo nikakvih komplikacija.

- Terapija je odrađena u skladu sa očekivanjima lekara na hematologiji poliklinike Sant Orsola koju vodi profesor Kavo. Trener Bolonje će i dalje ostati u istoj bolnici najmanje tri nedelje kako bi se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kontrolisala krv i ostali parametri - navedeno je na sajtu Bolonje.

Iz bolnice, uz stalni kontakt sa saradnicima će pratiti šta se radi na pripremama za predstojeću sezonu. Ekipa će u Austriji boraviti od 25. jula, u sklopu priprema.

ULTIM'ORA | Bologna, comunicato ufficiale sulle condizioni di Sinisa Mihajlovic dopo il ricovero in ospedale @ https://t.co/do5nSDwz0B

— Bologna Pro (@BolognaFCPro) July 23, 2019

Podsetimo, Mihajloviću je dijagnostikovana leukemija.

BONUS GALERIJA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.