Izvor: Politika, 22.Jul.2010, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OFK Beograd i Spartak u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope

BORISOV – Fudbaleri OFK Beograda plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope pošto su u Borisovu, u revanš utakmici drugog kola, savladali beloruskog predstavnika Torpedo iz Žodina sa 1:0 (0:0).

Pobedonosni pogodak postigao je Ivan Kecojević u 67. minutu.

Prvi meč u Beogradu završen je nerešeno 2:2.

OFK Beograd će u trećem kolu kvalifikacija igrati protiv turskog predstavnika Galatasaraja.

Prvi meč na programu je 29. jula u Istanbulu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << a revanš sedam dana kasnije u Beogradu.

Dalje je prošao i Spartak, ali se to i očekivalo. Posle 3:3 protiv Diferdanža u Luksemburgu, Subotičani su pobedili na stadionu „Karađorđe” u Novom Sadu s 2:0 pogocima Ubiparipa u 25. minutu i Adamovića u 88. Sledeći suparnik im je Dnjepar, a u prvom meču su mu domaćini. I turski i ukrajinski tim počinju takmičenje od trećeg kola. Revanši su 5. avgusta.

objavljeno: 22/07/2010

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ROMANTIČARI" IZBACILI TORPEDO, NA REDU JE GALATASARAJ

Izvor: Kurir, 22.Jul.2010

BORISOV - Fudbaleri OFK Beograda plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope pošto su u Borisovu, u revanš utakmici drugog kola, savladali beloruskog predstavnika Torpedo iz Žodina sa 1:0 (0:0). Pobedonosni pogodak postigao je Ivan Kecojević u 67. minutu. Utakmica je odigrana na Gradskom...

Nastavak na Kurir...

OFK Beograd i Spartak uspešni

Izvor: RTS, 23.Jul.2010, 11:19

Srpski klubovi OFK Beograd i Spartak iz Subotice plasirali se u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evroope. Naredni rival OFK Beogradu biće turski Galatasaraj, a Subotičane čeka Dnjepar...U revanš utakmicama drugog kola kvalifikacija za fudbalsku Ligu Evrope postignuti su sledeći rezultati:..Torpedo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.