ODLUKA O KOJOJ SE PRIČA: Ivanić otkrio razgovor sa poluvremena! Učesnici su bili Stanković i KANGA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2022, 00:18

ODLUKA O KOJOJ SE PRIČA: Ivanić otkrio razgovor sa poluvremena! Učesnici su bili Stanković i KANGA (VIDEO)

Čudna reakcija Kange.

Crvena zvezda je odigrala 2:2 sa Makabijem i nije prošla u Ligu šampiona. Mirko Ivanić postigao je drugi gol za crveno-bele, ali nije to bilo dovoljno za uspeh.

Posle meča je pričao o nekim zanimljivim detaljima, a sve je posebno interesovala besna reakcija Kange kada je izmenjen u 52. minutu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- To je Misterova odluka. Nikad ne dovodimo njegove odluke u pitanje. Znali smo zbog čega izlazi, pričao je s njim na poluvremenu. Dešavalo se kroz istoriju da Kanga dobije drugi žuti karton. Jednostavno, to je odluka trenera i ne dovodi se u pitanje - rekao je Ivanić.

Da li je Zvezda mogla opreznije da igra pred kraj?

- Lako je sa strane sve gledati. Kad stiže kraj meča, potrebno je doneti neke odluke. Ne bih rekao da smo bili nestrpljivi. Nismo očekivali da ćemo primiti gol u 90. minutu. Žao nam je, ali moramo dalje.

Na još nekoliko važnih pitanja je odgovorio, a kompletnu izjavu Ivanića možete videti u priloženom snimku:

Sponzor vesti Lige šampiona - sportska kladionica Meridian 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.