ODLOŽEN MEČ ORLOVA U KVALIFIKACIJAMA ZA EVROPSKO: Stopirana utakmica reprezentacije Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 17:14

ODLOŽEN MEČ ORLOVA U KVALIFIKACIJAMA ZA EVROPSKO: Stopirana utakmica reprezentacije Srbije

Loša situacija...

Kvalifikaciona utakmica rukometnih reprezentacija Belgije i Srbije odložena je zbog korona virusa.

Junajted je pobedio PSŽ u prvom kolu Lige šampiona, a Lajpcig Bašakšehir, i obe ekipe u dobrom raspoloženju čekaju večerašnji (21.00) duel na Old Trafordu. Kvota na keca je 2,25, iks je 3,40, a dvojka 3,20, dok opklada GG3+ nosi kvotu 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - RB Lajpcig.

Kako je preneo Rukometni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << savez Srbije (RSS), utakmica drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo je odložena zbog nepoželjne situacije sa korona virusom u Belgiji.

Belgija nije u mogućnosti da okupi nacionalni tim i organizuje utakmicu koja je trebalo da se igra 7. novembra u Haseltu.

Evropska rukometna federacija (EHF) će naknadno u dogovoru sa oba saveza odrediti novi datum utakmice, čim se za to budu stekli uslovi.

Srbija bi 4. novembra trebalo da igra protiv Grčke u Zrenjaninu.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.