ODBOJKA: Nije važno koliko puta padneš, važno je koliko puta ustaneš

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBOJKA: Nije važno koliko puta padneš, važno je koliko puta ustaneš

Na otvaranju Svetskog prvenstva 65.000 glasnih Poljaka uplašilo je odbojkaše Srbije, ali Argentinci nisu imali tako zastrašujuć efekat na izabranike selektora Igora Kolakovića – 3:1 (25:17, 20:25, 25:21, 25:21) u meču drugog kola Grupe A i pobeda koja nas vraća na kurs koji smo želeli.

I daje za pravo da se nadamo da ćemo daleko dogurati, pošto se zbog nesvakidašnjeg formata takmičenja (tri grupne faze, pa polufinale) drugi krug ne dovodi u pitanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Srbija je u Vroclavu delovala kao vrlo opasan tim kada odigra onako kako ume. Zabrinjavajuć je, doduše, stravičan pad u igri u drugom setu u kojem Aleksandar Atanasijević i družina nisu mogli da se prepoznaju. Takođe, servis nije funkcionisao najbolje, ali sve skupa - drastično bolja partija nego pre tri dana protiv Poljake.

Odlučujući poen doneo je Nikola Kovačević.

Naredni protivnik Srbije, u četvrtak od 16.30, biće Australija.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Odbojka,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.