ODBIO DA UĐE U IGRU I NESTAO: Niko više od tri nedelje ne zna gde se nalazi Traore

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 15:45

ODBIO DA UĐE U IGRU I NESTAO: Niko više od tri nedelje ne zna gde se nalazi Traore

Svi se nadaju da je dobro.

 Nestanak fudbalera Erika Traorea jedna od glavnih tema u Egiptu. Igraču iz Burkine Faso se izgubio svaki trag, a okolnosti pod kojima se to dogodilo su neobične.

Kako je saopšteno iz njegovog kluba ENPPI, Traore je 18. aprila odbio da uđe sa klupe za rezervne igrače na teren, u meču protiv Asuana. Posle utakmice, pošto je napustio stadion, izgubio mu se svaki trag.

O clube egípcio ENPPI disse que o extremo Eric Traore >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << desapareceu desde que abandonou o estádio durante um jogo contra o Aswan, a 18 de abril, depois de se ter recusado a entrar em campo como suplente.https://t.co/4FEt7mXcec

— SOSDesaparecidosPT (@cases_unsolved) May 8, 2023

Njegovi mobilni telefoni su isključeni, niti se javlja on, niti njegova porodica i agent.

O tome je obavešten i Fudbalski savez Egipta, ali klub za sada nije podneo nikakvu žalbu.

- Samo se nadamo da je u dobrom stanju i da možemo razgovarati o formalnostima kasnije - rekao je menadžer ENPPI-ja Mohamed Ismail za egipatsku televiziju.

ENPPI je, inače, u vlasništvu državne naftne kompanije, dok je nestali Erik Traore bio na pozajmici u tom klubu iz Piramidsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.