OD ORLOVA ZAVISI: Ukoliko izgube u Beogradu, na klupu Velsa dolazi LEGENDA svetskog fudbala (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2017, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD ORLOVA ZAVISI: Ukoliko izgube u Beogradu, na klupu Velsa dolazi LEGENDA svetskog fudbala (FOTO)

Utakmica se igra 11. juna.

Do kvalifikacionog meča Srbije i Velsa, u kvalifikacijama za odlazak na SP u Rusiji, ostalo je tačno 40 dana. Ishod tog duela, umnogome bi mogao da odredi sudbinu selektora ostrvljana Krisa Kolmana.

Ako izgube na stadionu "Rajko Mitić", direktan plasman na Mundijal za Zmajeve bi bio nedostižan, a ukoliko istog dana Republika Irska savlada Austrijance u Dablinu i učešće u baražu dovešće se u pitanje.

U tom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slučaju, selektor Velsa Kris Kolmen verovatno će prihvatiti ponudu iz Kine, koja je i prošle godine bila aktuelna. Vođa nacionalnog tima Zmajeva je tada odbio, zbog odličnih rezultata u kvalifikacionoj D grupi. Ostrvljani su krenuli ubedljivim trijumfom protiv Moldavije (4:0) i remijem u Austriji (2:2), a onda nanizali još tri u duelima sa Gruzijom i Orlovima (oba puta 1:1), odnosno, Republikom Irskom (0:0).

Prema pisanju "Dejli Mirora", da naslede Kolmena na klupi, ozbiljno su zainteresovane dve legende: Rajan Gigs i Kreg Belami. Proslavljeni asovi Mančester junajteda i Njukasla, posle sjajnih igračkih karijera, uplovili su u trenerske vode.

Belami radi sa mlađim selekcijama Kardifa, člana Čempionšipa, i uživa poverenje rukovodstva FS Velsa, dok je Gigs prošle sezone bio blizu preuzimanja premijerligaša Svonsija, ali dogovor nije postignut.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.