OĆE LI BAHAR DOBITI DRUGI ŽUTI KARTON? Izraelac progovorio o poseti navijača posle TSC-a (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 16:35

OĆE LI BAHAR DOBITI "DRUGI ŽUTI KARTON"? Izraelac progovorio o poseti navijača posle TSC-a (VIDEO)

Trener je odgovarao na pitanja novinara.

Trener Crvene zvezde Barak Bahar odgovarao je na pitanja novinara pred meč 14. kola Mozzart bet Superlige protiv Radnika.

Zvezda za razliku od nekih prethodnih sezona daje malo golova iz kornera.

- Ne dajemo golove jer promašujemo, to je deo igre, ako nastavimo ovako sa ovim brojkama i statistikom i golovi će doći.

Navijači su posle meča sa TSC-om (1:1) dali treneru Baharu "žuti karton", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trener je odgovorio da li se plaši "crvenog".

- Nikada se nisam plašio jer verujem u sebe, neću da otkrivam šta sam pričao sa menadžmentom, jer je to naša stvar. Želeli su da čuju đšta mislim o timu i da smo izgubili mnogo bodova, tražili su odgovore i ja sam im ih dao - rekao je on.

Istakao je da oseća podršku menadžmenta, da ekipa igra dobro i da će rezultati doći, pa govorio o problemima u odbrani.

- Imam detalje i kako smo primali golove. To je mnogo bilo iz polušansi. Mi smo primili dva gola iz jednog šuta na gol protiv Javora. Rekao sam već, ako imamo mala podešavanja, imaćemo rezultate kao na početku sezone - samouveren je Bahar.

Ne predaje se uprkos lošim rezulatima.

- Neću odustati lako. Zaista verujem u ovaj klub i ove igrače. Mislim da smo našli balans između odbrane i napada i mislim da će to svi videti.

Da li će meč sa Lajpcigom u utorak biti presudan.

- Imamo prvo utakmicu u subotu, moramo da mislimo o suboti, to je meč koji moramo da pobedimo, posle toga imamo vremena da se spremimo za Lajpcig. Ali sledeće dve utakmice mogu da promene sezonu i to je prilika za Zvezdu.

Govorio je i o dolasku navijača u svlačionicu i tome da li je imao ranije takva iskustva.

- Naravno da imam iskustvo, imao sam te situacije i u Ber Ševi i u Makabiju. Razumem to, jer navijači uvek žele najbolje i da svako da 100 odsto od sebe. Ja verujem da moji igrači to rade, ali rezultati nam ne idu u prilog. Bili su ljubazni, hteli su da razgovaraju, bilo je tako da stvari dođu iz srca, bilo je oko 40 minuta razgovora, tražili su promenu od nas i mi ćemo to uraditi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.