OBRADOVIĆ NIKAD KRAĆI: ”Po ko zna koji put gubimo zbog loših odluka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2023, 22:07

OBRADOVIĆ NIKAD KRAĆI: ”Po ko zna koji put gubimo zbog loših odluka!

Bolan poraz...

Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju Anadolu Efesu u utakmici 10. kola Evrolige, čime su ponovo propustili šansu da dođu do "neutaralnog" skora u elitnom takmičenju - 100:96.

Kao da smo iznova gledali meč sa Olimpijakosom, jer je ponovo Partizan imao +10 pred poslednju deonicu, a na kraju je izgubio meč.

Trener Željko Obradović istakao je da je njegov tim izgubio zbog loših odluka, pre svega u napadu i zbog čak 20 izgubljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lopti.

- Verujem da je ovo bila dobra utakmica za navijače. Oba tima su igrala sa dosta uspona i padova i žao mi je zbog mog tima, jer smo uspeli da se vratimo i da povedemo. Ovo je ne znam koji put da smo izgubili meč zbog loših odluka u napadu i dali smo previše šansi protivniku da trči. Imali smo 20 izgubljenih lopti večeras, to je previše, mislim da je to bio glavni faktor večeras. Čestitke Efesu i posebno Erdemu Čanu za utakmicu koju su odigrali i želim im sve najbolje. Naravno, želim da zahvalim i navijačima Partizana koji su došli večeras da nas podrže - naglasio je Obradović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.