OBRADOVIĆ NEOČEKIVANO MIRAN POSLE PORAZA: Sezona je duga, ima još mnogo utakmica

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2023, 21:38

OBRADOVIĆ NEOČEKIVANO MIRAN POSLE PORAZA: Sezona je duga, ima još mnogo utakmica

Ovo je već treći neuspeh u regionalnom takmičenju u osam kola.

Košarkaši Partizana nisu uspeli ni u šestom pokušaju da stignu do pobede protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani. Sada je u osmom kolu ABA lige šampion Slovenije ponovo uspeo da dobije i to sa 95:91.

Trener Partizana Obradović je realno sagledao meč i čestitrao domaćinu na trijumfu.

- Zaslužena pobeda Cedevita Olimpije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Odigrali smo loše u završnici, napravili smo nekoliko grešaka koje je rival znao i umeo da kazni. Odigrali smo dobro u prvom poluvremenu, ali olako ispustili prednost koju smo stvorili, a ostali smo i bez Alekse Avramovića koji je morao da ode u bolnicu kako bi se proverilo da li mu je slomljen nos. Bilo je mnogo krvi i borbe na parketu, ali to je sastavni deo igre - naglasio je Željko Obradović.

- Atmosfera je bila sjajna, hvala navijačima koji su došli da nas podrže, iz dubine duše mi je žao što im ne vraćamo na pravi način na spomenutoj podršci, ali sezona je duga, ima još mnogo utakmica, a samim tim i prilika da im sve nadoknadimo.

ABA LIGA - 8. KOLO

Petak:

Split - Zadar 75:82

Studentski centar - Cibona 93:101

Subota:

Igokea - Budućnost 88:74

Borac - FMP 96:75

Nedelja:

Mega - Krka 72:77

Ponedeljak:

Cedevita Olimpija - Partizan 95:91

Crvena zvezda - Mornar (20)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.