OBJAVLJEN SNIMAK: S kim je Ivana posle razvoda? U odabranom je društvu i na EGZOTIČNOM MESTU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2023, 18:28

OBJAVLJEN SNIMAK: S kim je Ivana posle razvoda? U odabranom je društvu i na EGZOTIČNOM MESTU (VIDEO)

Sad je posvećena sportskim planovima.

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović razvodi se od Marka Vulete sa kojim je 2021. godine stupila u brak. Ona je to javnosti saopštila za vikend, a kasnije je utvrđeno da više od šest meseci par nije zajedno.

Španovićeva je iskoristila momenat dok se nalazi daleko od Srbije kako bi sve to što izlazi u javnosti uticalo što manje na nju. Ona se nalazi sa svojim timom u Južnoj Africi na pripremama za narednu sezonu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Cela situacija oko razlaza sa suprugom uticala je naravno na Ivanu, ali ona je sad fokusirana na glavni cilj koji ima pred sobom - zlato na Olimpijskim igrama u Parizu.

A post shared by Ivana (@ivanaspanovic)

- U mojoj sam zoni. Zato što u 2024. godini postoje dve titule koje treba odbraniti i jedna koja se čeka - napisala je Ivana.

Jedna od najboljih srpskih sportistkinja je sad potpuno fokusirana na sportske planove, a navikla je i sebe i druge da joj tu ciljevi i dometi budu najviši mogući.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pogledajte gde je i šta radi Ivana Španović nakon razvoda VIDEO

Izvor: B92, 18.Dec.2023

Ivana Španović razvodi se od Marka Vulete sa kojima je 2021. godine stupila u brak...Već više od šest meseci ovaj par nije zajedno, a sada je srpska atletičarka odlučila da to saopšti javnosti...Ivana je iskoristila momenat dok se nalazi daleko od Srbije kako bi sve to što izlazi u javnosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.