OBIČNO IZBEGAVA NOVINARE, A SADA JE ISPAO ŠMEKER: Evo šta je poručio Teodosić posle trijumfa nad Fenerom

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2023, 00:23

OBIČNO IZBEGAVA NOVINARE, A SADA JE ISPAO ŠMEKER: Evo šta je poručio Teodosić posle trijumfa nad Fenerom

Ubedljiva pobeda Zvezde.

Poznato je da Miloš Teodosiic izbegava novinare, ali je posle briljantne pobede nad Fenerbahčeom prišao sam srpskim novinarima i ponudio se da da izjavu. U svakom slučaju pohvala za potez plejmejkera Crvene zvezde koji je bio vrlo raspoložen posle trećeg trijumfa u Evroligi.

- Treba da ostanemo pozitivni i da gledamo napred. Može se reći da je ovo timski najbolja utakmica. Ni Fener nije odigrao na način na koji igraju generalno. Sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da im ni mi nismo dozvolili. Imali su malo lošiji dan. Sigurno,. mislim najbolja utakmica od kako sam ja u Zvezdi.

Već za dva dana sledi meč protiv Olimpijakosa.

- Mi moramo da treniramo, a većina igrača više voli da igra nego da trenira. Kako nama tako i drugima.

Naravno, prija mu atmosfera u Areni.

- Mogu da govorim iz mog ugla, ali mislim da je to stav većine. Nekako, lepo je kada vidiš da neko ceni to tvoje zalaganje, to tvoje bacanje za loptom. To ti daje veću energiju da pred sovjim navijačima igraš bolje.

Povrede Jaga i Nejpira.

- To su već pet igrača koji su povređeni. To nije mala stvar i to me iskreno brine. Dosta je utakmica,. dosta je rotacija. Nadam se da će Šabaz moći da igra, ne znam kakva je situacija. Sada kratimo rotaciju i ostajemo na deset igrača.

EVROLIGA - 8. KOLO

Utorak:

Monako - Anadolu Efes 82:89

Makabi - Olimpijakos 74:79

Valensija - Real Madrid 73:76

Virtus Bolonja - Milano 86:79

Crvena zvezda - Fenerbahče 87:56

Sreda:

Alba - Asvel (20)

Panatinaikos - Žalgiris (20.15)

Baskonija - Barselona (20.30)

Bajern - Partizan (20.30)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.