Izvor: RTS, 24.Jan.2021, 17:31

Nurmagomedov oštro kritikovao Mekgregora posle nokauta

Habib Nurmagomedov, jedan od najboljih MMA boraca svih vremena, prokomentarisao je težak poraz svog velikog rivala Konora Mekregora. Irski borac je doživeo debakl od Dastina Poarijea nokautom u drugom delu drugog minuta druge runde.
Poarijea je ne tako davno savladao Habib, a ceo svet očekuje njegov povratak u oktagon i eventualno novi duel sa Mekgregorom.

Ipak prema rečima Dejne Vajta, prvog čoveka UFC-a, Habib je prokomentarisao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bolji od svih boraca u njegovoj kategoriji i da ih je dosad "sve pretukao".
Ovo se desi kada promenite tim, ostavite sparing partnere koji su vas učinili šampionom i sparingujete sa malom decom, daleko od realnosti", objavio je Nurmagomedov na tviteru.
Irac je mnogo više koncentracije poslednjih godina posvetio marketingu i biznisu, što mu se odrazilo na rezultate, pa je prvi put u karijeri izgubio borbu nokautom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.