Izvor: Radio 021, 24.Jan.2021, 09:14

VIDEO: Poirije u drugoj rundi nokautirao Mekgregora

Dastin Poirije nokautom je u 2:32 minuta druge runde pobedio Konora Mekgregora na događaju UFC 257 u Abu Dabiju.

U prvoj rundi je Konor Mekgregor bio agresivniji, direktima konstantno napadao Dastina, bio konkretniji u klinču, ali je i Dastin imao svoje dobre poteze poput onog rušenja ili tranzicije u klinču.

Ono što je Dastin odlično radio u prvoj, a posebno se videlo u drugoj rundi, su kontre nakon promašaja Konora Mekgregora i lou kikovi, kako spoljašnji tako i u unutrašnji.

Full sequence of Dustin Poirier’s knockout of Connor McGregor #UFC257 pic.twitter.com/E3GXoSPFxc

— George Balekji (@GeorgeBalekji) January 24, 2021

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porijeu dve runde dovoljne da prvi nokautira Mekgreogra u karijeri

Izvor: RTS, 24.Jan.2021

Na povratku u oktagon, prvi put posle godinu dana, irski borac Konor Mekgregor doživeo je težak poraz, pošto ga je Amerikanac Dastin Porije pobedio tehničkim nokautom u drugoj rundi i revanširao mu se za poraz iz 2014. godine. . Na velikom spektaklu ”UFC 257” u Abu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.