Novosadsko BIG dečje leto na više od 30 lokacija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2017, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Novosadsko BIG dečje leto" na više od 30 lokacija

Tradicionalna manifestacija posvećena deci, "Novosadsko BIG dečje leto", u održava se sedmi put, a u okviru nje organizovano je više od 270 programa za decu različitog uzrasta, na više od 30 lokacija.

"Novosadsko BIG dečje leto" je već godinama tokom raspusta jedno od omiljenih dečjih odredišta, na brojnim naučnim, kreativno-edukativnim, umetničkim radionicama i drugim interesantnim programima oni se druže, stiču nova znanja, uživaju u predstavama i performansima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tokom celog leta.

Kroz radionicu "Put oko sveta", mališani kroz fizičko kretanje, vežbe pažnje i stimulacije intelekta, vizualizacije i vežbe dodira u mašti, svaki dan putuju u različite delove sveta.

Deca danas svašta uče, ali često ne nauče ništa o sebi. Cilj ovakvih radionica je upravo to, da upoznaju sebe. Da znaju šta je ono što osećaju, zbog čega to osećaju i kako sa tim osećanjima da izađu na kraj. Na radionice je svako dete dobrodošlo bez obzira na to da li je veliko ili malo, da li je tiho ili glasno, nestašno ili mirno, kreativno ili tek otkriva kreativnost. Individualnost svakog deteta je dragocena, a najlakše se razvija kroz igru, učenje i smeh, čega na "Dečjem letu" ima najviše.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.