Novi sukob Pereza sa trenerom, Zidan neće, pa neće...

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2019, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi sukob Pereza sa trenerom, Zidan neće, pa neće...

Jednostavno, ne pomišlja da nekako uklopi jednog od najboljih igrača na svetu u tim.

Katalonski mediji tvrde da je Nejmar bliže Realu nego Barseloni, u smislu spremnosti PSŽ da pregovara, ali i da dobije igrače koje želi, međutim, poslednja prepreka je Zidan.

Pisali smo već da Perez vidi Brazilca kao jedinu moguću zamenu u marketinškom smislu za Ronalda i da bi mnogo lakše odvojio 200 miliona za Brazilca nego za Pogbu.

Dovoljno je reći da je Nejmarova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << popularnost odmah uz Ronaldovu, da je prava mašina za novac, ali Zidan odbija da o tome razmišlja.

Ovo je stari sukob, Zidan smatra da ne može da uklopi Nejmara, delom i zbog karaktera u ekipu, a veruje da na levoj spoljnoj poziciji u napadu, ima dovoljno kvaliteta, pre svega u Azaru i Vinisijusu. On i dalje pritiska predsednika oko Pogbe, mada Perez, nije tajna, pregovara sa ocem brazilskog fudbalera, ali i potajno sa Parižanima, koji bi, ponovimo mnogo radije poslovali sa Realom.

Priča se da bi Madriđani uz novac mogli da pošalju Navasa i Lukasa Vaskeza i smanje troškove transfera.

Međutim Zidan se vratio u klub pod uslovom da je njegova poslednja oko transfera, nije želeo ni Eriksena koga je lakše dovesti nego Pogbu, pa je mala verovatnoća da će "Nej" završiti u Madridu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.