Novi slučaj korone, i bivši selektor u bolnici, ali ima i dodatni problem

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2020, 11:25

Novi slučaj korone, i bivši selektor u bolnici, ali ima i dodatni problem

Posle Mirka Bunjevčevića i Jovana Šurbatovića, još jedan slučaj koronavirusa u FSS.

Nekadašnji selektor reprezentacije tadašnje državne zajednice Srbije i Crne Gore Ilija Petković zaražen je koronavirusom, prenosi ''Telegraf''.

Sedamdesetčetvorogodišnji Petković je, prema saznanjima pomenutog portala, u ponedeljak uveče hitno primljen u bolnicu zbog komplikacija sa čirom, pritom je testiran na koronavirus i rezultat je bio pozitivan što dodatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << otežava situaciju.

Ipak, navodi se da je Petković van životne opasnosti, ali da lekari 24 časa dnevno brinu o njegovom zdravstvenom stanju.

Petković je aktuelni predsednik Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije i on je peti iz FSS koji je od početka pandemije pozitivan na koronavirus. Pre njega, to se dogodilo i Slaviši Kokezi, Marku Panteliću, a nedavno i Mirku Bunjevčeviću i Jovanu Šurbatoviću.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Petko na respiratoru... Majstore, izdrži!

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2020

Ilija Petković je pogođen koronavirusom, ali ima i drugih problema...Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije i Crne Gore, Ilija Petković, juče je hitno primljen u bolnicu zbog komplikacija sa čirom, pritom je testiran na koronavirus i rezultat je bio pozitivan što dodatno otežava situaciju...Ipak,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.