Uzbuna u FSS – Šurbatović i Petković hospitalizovani

Izvor: B92, 24.Jun.2020, 19:43

Uzbuna u FSS – Šurbatović i Petković hospitalizovani

Jovan Šurbatović, generalni sektretar FSS-a, hospitalizovan je i čeka rezultate na virus Covid-19.

Kako je potvrđeno za B92.net, Šurbatović se nalazi u bolnici i sumnja se da ima koronavirus, dok je prema pisanju "Nova.rs", Ilija Petković, predsednik Fudbalskog saveza Beograda, pozitivan na koronu.

Podsećamo, u Fudbalskom savezu Srbije već je bilo dva poznata slučaja virusa Covid-19, pošto su na početku pandemije Slaviša Kokeza, predsednik, i Marko Pantelić, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potpredsednik, bili zaraženi.

U Srbiji je od početka epidemije potvrđeno 13.235 slučajeva infekcije.

Procenat smrtnosti je 1,99 odsto. Broj aktivnih slučajeva je 861.

Ukupan broj preminulih do sada od koronavirusa je 263.

Do 15 časova 24. juna u Srbiji je testirano ukupno 359.069 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šurbatović i Petković u bolnici, sumnja se na Covid-19

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2020

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Jovan Šurbatović i legendarni reprezentativac i selektor Ilija Petković, trenutno predsednik FS Beograda su u bolnici zbog sumnje u korona virus...Oni trenutno čekaju rezultate testiranja...Ranije su već bili pozitivni predsednik Slaviša Kokeza...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.