Novi poraz Intera, ubedljive pobede Fiorentine i Krasnodara

Izvor: RTS, 29.Sep.2016, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz Intera, ubedljive pobede Fiorentine i Krasnodara

Novi meč u Ligi Evrope, novi poraz Intera, koga dolazak Franka de Bura (trenera sa velikim, istina igračkim pedigreom) nije podigao na željeni igrački nivo. Sparta je u Pragu bila bolja od italijanske ekipe. Fiorentina silna protiv Karabaga, baš kao i Krasnodar protiv Nice. PAOK "okrenuo" Liberec u gostima, Ajaks bolji od Standarda iz Liježa.
Fudbaleri Sparte iz Praga pobedili su na svom terenu Inter >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa 3:1 u utakmici drugog kola Grupe K Lige Evrope. Inter je tako i dalje bez pobede u Ligi Evrope, pošto je u prvom kolu poražen od Hapoel Ber Ševe, dok je Sparta upisala prve bodove (u prvom kolu poraženi u Engleskoj).

Golove za Spartu postigli su Vaclav Kadlec u sedmom i 25. minutu, kao i Mario Holek u 76. minutu, dok je strelac jedinog gola za Inter bio Rodrigo Palasio u 71. minutu.
U drugoj utakmici Grupe K Hapoel Ber Ševa i Sautempton odigrali su bez golova.
Fudbaleri Fiorentine slavili su sa ubedljivih 5:1 protiv Karabaga u gostima, dok je PAOK pobedio Liberec sa 2:1 u utakmicama Grupe J.
Italijanska ekipa i PAOK imaju po četiri boda, a Liberec i Karabag po jedan.
Fudbaleri Ajaksa su sa 1:0 pobedili Standard Lijež u utakmici drugog kola Grupe G, a strelac jedinog gola je bio Kasper Dolberg. U drugom meču te grupe Selta je sa 2:0 pobedila Panatinaikos.
Ajaks je prvi u Grupi G sa šest bodova, Selta je druga sa dva boda manje, Standard je do sada osvojio bod, dok je Panatinaikos bez bodova.

Fudbaleri Šalkea upisali su prvu pobedu, pošto su na svom terenu savladali Salcburg sa 3:1, dok je Krasnodar s ubedljivih 5:2 bio bolji od Nice u utakmicama Grupe I.
Ruska ekipa posle dva kola ima maksimalan učinak, Šalke ima tri boda, dok su Salcburg i Nica bez bodova.
Fudbaleri Steaue i Viljareala odigrali su nerešeno (1:1), a Cirih je na svom terenu pobedio Osmanlispor sa 2:1 u mečevima Grupe L.
U Grupi H Šahtjor je sa 2:0 pobedio Bragu, dok je Gent istim rezultatom slavio protiv Konjaspora.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.