Čelsi na zimu dovodi sjajno pojačanje i to za siću?!

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2016, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi na zimu dovodi sjajno pojačanje i to za siću?!

Belgijanac je eksplodirao ove sezone i lako bi mogao da se vrati u London već u januaru.

Eden Azar je ponovo u slaboj formi, ali zato njegov brat Torgan igra jako dobro u Gladbahu.

Postigao je i pogodak protiv Barselone u utakmici drugog kola Lige Šampiona, a to mu je ujedno u četvrti gol u novoj sezoni.

Očekuje se da bude pozvan i u reprezentaciju Belgije, kao zamena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za povređenog Kevina De Brujnea, a sada mediji sugerišu da bi mogao da se vrati u redove Čelsija.

On je među "Plavcima" već bio u periodu od 2012. do 2015. godine, ali nije odigrao nijedan zvaničan meč za tim sa "Stamford Bridža", a dve sezone je proveo i na pozajmicama u Zulte Varegemu i Gladbahu.

U redovima bundesligaša je na kraju i ostao, pustio ga je Čelsi za 5,9 miliona funti, ali su lukavi "Plavci" ugradili klauzulu u čitav transfer, po kojoj bi mlađeg Azara kad god požele mogli da vrate u London.

Klauzula naime iznosi "tričavih" 13 miliona funti, ali postoji jedna stvar zbog koje će Čelsi morati brzo da reaguje. Naime, ta opcija će "Plavcima" biti na raspolagnju samo do 31. decembra 2016. godine, te će već od januara Borusija moći da odbije svaku njihovu ponudu ako želi.

Dakle, ukoliko Konte smatra da bi mu Torgan bio od pomoći, Čelsi će do poslednjeg dana u godini morati da pošalje ponudu na adresi Borusije iz Menhengladbaha, a deluje da bi tandem Torgan - Eden mogao da bude dobitna kombinacija za tim sa "Stamford Bridža".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.