Novi kiks Milana, hoće li Gatuzo proći kao Murinjo? (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2018, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi kiks Milana, hoće li Gatuzo proći kao Murinjo? (video)

Treći vezani neuspeh "Rosonera".

U okviru 16. kola Serije A, Bolonja je na "Renato Dal'Ari" ugostila Milan, utakmica je završena bez pobednika, ali i bez golova, 0:0.

U 27. minutu dobra šansa za domaćina, iskusni Rodrigo Palasio je pobegao odbrani "Rosonera", ali je Donaruma uspeo da ga spreči da ne postigne pogodak.

Bez golova se otišlo na odmor, da bi nakon 10ak minuta igre u nastavku Milan pripretio, tukao je Čalhanoglu sa ivice kaznenog prostora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali je lopta prohujala sa spoljne strane leve stative.

Ključni trenutak dogodio se u 76. minutu, kada je neoprezni Tijemu Bakajoko zaradio drugi žuti karton u samo tri minuta, pa je Francuz ranije morao na tuširanje.

U nastavku nije bilo izglednijih prilika, te su timovi morali da se zadovolje sa po jednim osvojenim bodom.

Milan ostaje četvrti nakon 16 odigranih kola, imaju 27 bodova, dva više od petoplasiranog Lacija, dok je Bolonja prva ispod crte sa 15 bodova manje od današnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NULA OD FUDBALA: Bolonja i Milan igrali bez golova, Bakajoko za tri minuta dobio dva žuta kartona

Izvor: Kurir, 18.Dec.2018

Fudbaleri Bolonje i Milana igrali su večeras nerešeno bez golova, u 16. kolu Serije A.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.