Novi golovi Đorđevića za Lacio

Izvor: B92, 24.Jul.2014, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi golovi Đorđevića za Lacio

Srpski reprezentativac Filip Đorđević nastavio je sjajnu golgetersku seriju u Laciju, u pobedi protiv Barija od 3:2 postigao je dva gola.

Doskorašnji fudbaler Nanta se upisao u strelce u 26. i 48. minutu utakmice, a od dolaska u rimski klub odigrao je četiri meča i zabeležio sedam golova.

Đorđević je imao još nekoliko dobrih prilika da poboljša svoj golgeterski učinak, a u drugom poluvremenu meča zadobio je i lakšu povredu.

Posebno je zanimljiv način >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na koji je postigao drugi pogodak, golman Barija je dodavanje svog defanzivca propustio, nije video da mu se Đorđević nalazi iza leđa, pa je srpski fudbaler bez većih problema sproveo loptu u mrežu.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde je ovoga leta stigao u Lacio, kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Nantom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.