Filip Đorđević blista u dresu Lacija, postigao još dva gola

Izvor: Blic, 23.Jul.2014, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Đorđević blista u dresu Lacija, postigao još dva gola

Filip Đorđević je nastavio golgetersku seriju u pripremnim utakmicama i u pobedi Lacija od 3:2 nad Barijem pokazao da će biti veliko pojačanje rimskog kluba.

Srspki reprezentativac je ovog leta došao među nebesko-plave kao slobodan igrač iz Nanta i odmah počeo da rešeta mreže.

Na prošle tri utakmice dao je pet pogodaka, dok je protiv Barija dva puta zatresao mrežu.

Đorđević je sjajnim volejom doveo Lacio u vođstvo u 26. minutu, protivnik je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izjednačio u finišu prvog dela, da bi naš napadač po povratku sa predaha vratio prednost rimskom klubu, ali je Bari preko Albadora došao do 2:2 i produžetaka.

Đorđević je igrao do 66. minuta kada ga je zamenio Mamadu Tunkara koji je u 109. minutu doneo trijumf Laciju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novi golovi Đorđevića za Lacio

Izvor: B92, 24.Jul.2014, 10:23

Srpski reprezentativac Filip Đorđević nastavio je sjajnu golgetersku seriju u Laciju, u pobedi protiv Barija od 3:2 postigao je dva gola...Doskorašnji fudbaler Nanta se upisao u strelce u 26. i 48. minutu utakmice, a od dolaska u rimski klub odigrao je četiri meča i zabeležio sedam golova...Đorđević...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.