Izvor: FudbalSrbija.net, 04.Jan.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar sprema transfer listu

04.01.2015.
Dok se fudbaleri Novog Pazara nalaze na zimskom odmoru ,Uprava ovog kluba je sve misli usmerila ka organizaciji kvalitetnih priprema za prolećni deo sezone i dovođenju neophodnih pojačanja za prolećni deo sezone.
Prozivka je zakazana za 12.januar,a plan je da se prvih nedelju dana boravi u N.Pazaru.Verujem da će nam vremenski uslovi ići na ruku,ali moramo imati spremnu i varijantu „B“,pa je moguć i odlazak na crnogorsko primorje..Planirano je da se ide na pripreme u Medulin,gde bi trebalo da boravimo 20 dana.Od sutra ćemo se maksimalno posvetiti razgovorima sa fudbalerima,onima koji su trenutno u klubu i potencijalnim pojačanjima.Najverovatnije da će do srede biti objavljena i transfer lista sa igračima na koje ne računamo u nastavku sezone.“-izjavio je  generalni sekretar klub Redžep Korać.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Povezane vesti

FK Novi Pazar sprema transfer listu

Izvor: SandzakPress.net, 05.Jan.2015, 10:56

Novi Pazar – Dok se fudbaleri Novog Pazara nalaze na zimskom odmoru ,Uprava ovog kluba je sve misli usmjerila ka organizaciji kvalitetnih priprema za proljećni dio sezone i dovođenju neophodnih pojačanja za proljećni dio sezone. „Prozivka je zakazana za 12.januar,a plan je da se prvih nedelju...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.