Izvor: FudbalSrbija.net, 04.Jan.2015, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kavčić:“Još jedna sezona za pamćenje“

04.01.2015.foto:fkproleter.rs
Fudbaleri Proletera iz Novog Sada su i ove jeseni pokazali da su veoma ozbiljan tim i rival za poštovanje,iako je to možda malo ko očekivao pre starta ove sezone.Međutim,izabranici trenera Govedarice,predvođeni kapitenom Žigićem pokazali su da se u predgrađuz Novog Sada igra ozbiljan fudbal.
Jedan od nosilaca igre je bez sumnje bio i Dragan Kavčić koji je sumirao svoje utiske nakon prvog dela prvenstva:
Iza nas je još jedna sezona za pamćenje,isplatio nam se naporan rad,i u neku ruku nam je bilo žao što se završio remijem u Petrovcu na Mlavi.Odlično pripremljeni,fizički i taktički,mogli smo još da igramo,jer nam je forma bila na visokom nivou.Jedva čekam prozivku,biću spreman da potvrdim formu koju sam napornim radom i igrama na turnirima u malom fudbalu zadržao na visokom nivou.„-izjavio je Kavčić za „Žurnal“ a prenosi fudbalsrbija.net.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Povezane vesti

Novi Pazar sprema transfer listu

Izvor: FudbalSrbija.net, 04.Jan.2015

04.01.2015.. Dok se fudbaleri Novog Pazara nalaze na zimskom odmoru ,Uprava ovog kluba je sve misli usmerila ka organizaciji kvalitetnih priprema za prolećni deo sezone i dovođenju neophodnih pojačanja za prolećni deo sezone.. „Prozivka je zakazana za 12.januar,a plan je da se prvih nedelju dana...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.