Novi Pazar ne staje – četvrta u nizu

Izvor: B92, 19.Avg.2022, 22:10

Novi Pazar ne staje – četvrta u nizu

Fudbaleri Novog Pazara savladali su Napredak rezultatom 2:0 na otvaranju sedmog kola domaćeg šampionata.

To je četvrta pobeda u nizu za izabranike Vladimira Gaćinovića koja je prošle godine već prežaljena i viđena kao novi član drugog ranga.

Protivnika je načeo Mitar Ergelaš u smiraj prvog poluvremena. Igrao se 40. minut susreta kada je defanzivac domaće ekipe pronašao put do gola koji brani Nikola Petrić.

Sa tim rezultatom se otišlo na pauzu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali nismo dugo čekali kako bi stigao odgovor. Vezista Kruševljana Nemanja Krstić je poravnao u 55. minutu, ali je sve uprskao njegov saigrač koji je skrivio penal i zaradio isključenje 20-ak minuta kasnije.

Precizan sa bele tačke je bio Andrija Majdevac.

Novi Pazar je zahvaljujući ovom trijumfu stigao do treće pozicije u Super ligi Srbije sa 12 bodova, dok je Napredak i dalje 14. sa dva osvojena boda, koliko imaju i Radnički Niš i Radnik.

U subotu od 17.55 časova u Novom Sadu će se sastati Vojvodina i lučanska Mladost, dok će Javor od 20 sati u Ivanjici dočekati kragujevački Radnički. U nedelju od 18 sati biće odigrana dva meča 7. kola SLS, a sastaće se Radnik - Radnički (N) i TSC - Mladost (NS). Voždovac će u ponedeljak u Beogradu od 17 časova igrati sa Kolubarom.

Mečevi Čukarički - Crvena zvezda i Partizan - Spartak su odloženi zbog obaveza "večitih" u evropskim klupskim takmičenjima.

Prvo mesto na tabeli drži Crvena zvezda sa 15 bodova.

Superliga Srbije, 7. kolo:

Novi Pazar – Napredak 2:1 (1:0)

Ergelaš 40, Majdevac 76p – Krstić 55

Subota:

17.55 Vojvodina – Mladost Lučani

20.00 Javor – Radnički 1923



Nedelja:


18.00 Radnik – Radnički Niš

18.00 TSC – Mladost GAT

Ponedeljak:

17.00 Voždovac – Kolubara

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.