Novi Pazar na završnom turniru Kupu Radivoja Koraća

Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2018, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar na završnom turniru Kupu Radivoja Koraća

Novi Pazar se plasirao na završni turnir Kupa Radivoja Koraća, pošto je u polufinalnoj utakmici drugog stepena Kupa Košarkaškog saveza Srbije (KSS) kao gosti savladao Zemun Fitofarmaciju sa 92:87 (25:18, 27:25, 20:22, 20:22).

Novopazarce je predvodio Nemanja Krstić sa 29 poena, a pratili su ga Vladimir Bulatović sa 12 i Sead Hadžifejzović sa 11 poena.

Najefikasniji u redovima zemunskog drugoligaša bio je Nemanja Drašković sa 19 poena, dva manje postigao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Mateja Todorić, dok je Luka Vukojičić upisao 14 poena.

Novi Pazar će u finalu drugog stepena Kupa KSS igrati protiv boljeg iz duela u Žitištu između Svetog Đorđa i Vojvodine, koji je zakazan za sredu od 19,30 časova.

Finale Kupa KSS na programu je sredinom januara, a mesec dana kasnije najboljih osam timova odlučiće o pobedniku Kupa Radivoja Koraća. Trofej u tom takmičenju brani ekipa Partizana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.