Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2020, 12:54

Novi Partizanov biser iz generacije '02 - Pobeđivao i Zvezdu, ali i Real Madrid!

Ovog leta priprema se sa prvotimcima Partizana, juče je dobio priliku protiv Mladosti iz Lučana i već dobija pohvale.

Partizan je još pre više od godinu dana promovisao Filipa Stevanovića u prvi tim, a sada tim putem ubrzano ide i još jedan njegov vršnjak, talentovani Nikola Čolić.

I jedan i drugi su 2002. godište, tek će postati punoletni, a igraju u ofanzivnoj liniji tima, uglavnom po >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << krilu.

Za Stevanovića već stižu višemilionske ponude iz inostranstva, bilo ih je i zimus, a kako je Čolić krenuo, ne treba da iznenadi i ako za njega u narednim prelaznim rokovima bude primamljivih ponuda.

Za sada, sve ovo mu prija i ima veliku želju da se dokaže u prvom timu.

''Dobijam pohvale i krio bih kada bih rekao da mi ne prijaju, ali sam svestan da ovo nije ni zrno mozaika koje moram da popunim i da je predamnom veliki rad, zalaganje i da je fudbal igra u kojoj moraš da si spreman i na aplauze i na kritike.





Idem korak po korak, najveća želja mi se za sada ostvarila, da budem prvotimac Partizana. Na meni je sad da se dokažem, postavim nove ciljeve i verujem da ću se izboriti i da ću ostaviti dubok trag u mom Partizanu'', izjavio je Čolić za klupski sajt Partizana.

U mlađim kategorijama Partizana je već naučio kakvi su zahtevi u crno-belom dresu, a može se pohvaliti i golovima i pobedama ne samo protiv Crvene zvezde, nego i protiv Real Madrida.

''Iz perioda mlađih kategorija Partizana pamtim dosta pobeda i golova, prvenstveno protiv Crvene zvezde, kao i trijumf i pobedonosni gol protiv Real Madrida. Njega bih posebno izdvojio.







Pobede, posebno nad večitim rivalom, mladim fudbalerima dosta znače i daju veliki motiv za dalji napredaak. Od malena se učite da morate da pobedite, učite šta je pritisak, adrenalin i naravno sveti grb!'', naglasio je Čolić.

Naravno, ima i uzore od iskusnijih igrača koji su prošli ili su još uvek u Partizanu. Izdvojio je nekoliko imena.

-

''Stvarno dosta odličnih igrača je igralo na tim pozicijama proteklih godina za Partizan. Leonardo je bio tehnički savršen, Bambi Tošić je majstor fudbala, kao i Suma. Lazar Marković takođe. Fića Stevanović je već pokazao koliki potencijal poseduje. Bilo je, a i sad stvarno odličnih fudbalera na toj poziciji'', objašnjava Čolić i još jednom naglašava da se prelepo oseća u prvom timu Partizana.

''Osećaj je stvarno neverovatan. Igrati zajedno sa ovakvim igračima, biti deo ovakvog tima i to u svom voljenom klubu, to nema cenu!







Hvala šefu Miloševiću i upravi kluba na ukazanoj prilici i svim saigračima na fenomenalnoj podršci. Odužiću se, spreman sam!'', zaključio je Čolić.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ko prvi odlazi iz Partizana?

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2020, 10:31

Za sada je sve na nivou spekulacija, tokom dana bi trebalo da imamo i neke od zvaničnih informacija na temu prelaznog roka u Partizanu...Partizan je ovog leta već ostao bez stuba odbrane, mladog Strahinje Pavlovića, koji je još zimus potpisao za Monako, od čega će Partizan zaraditi bar 10 miliona...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.