Ko prvi odlazi iz Partizana?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.07.2020.
10:21
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Za sada je sve na nivou spekulacija, tokom dana bi trebalo da imamo i neke od zvaničnih informacija na temu prelaznog roka u Partizanu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je ovog leta već ostao bez stuba odbrane, mladog Strahinje Pavlovića, koji je još zimus potpisao za Monako, od čega će Partizan zaraditi bar 10 miliona evra.

Pavlović je juče otputovao u Monte Karlo iz Beograda, a kada je u pitanju letnji prelazni rok u Partizanu, još uvek nema novih odlazaka, iako u Humsku i dalje stižu veoma primamljive ponude.

Ovog jutra su se pojavile nove nezvanične informacije na tu temu. Prema saznanjima ''Informera'', iako najveće interesovanje vlada za Umara Sadika i Filipa Stevanovića, prvi bi mogao da ode - Sejduba Suma.

Navodno bi u Partizanu pristali na obeštećenje od četiri miliona evra za Sumu, a isti izvor navodi i da ''svakodnevno'' interesovanje za ofanzivnog vezistu postoji iz Saudijske Arabije, Kuvajta, Emirata i Turske.

Ipak, tokom dana biće novih informacija iz Partizana, na novinarska pitanja odgovaraće generalni direktor Miloš Vazura, posle čega će postati jasnije i da li je priča o Sumonom potencijalnom odlasku realna.
-
Baner 11



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ronaldinjo
Monday, 20.07.2020
12:36

4 mil za Sumu, odmah prodaja i zahvalnica za klub koji ga kupi!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 20.07.2020
17:35

Tome bi se obradovali navijaci zvezde, pogotovo kad bi presao kod njih.

avatar
deki trbic
Monday, 20.07.2020
12:33

samo ako su ludi da ga puste i ne za te pare...on vredi oko 10 miliona, ispod toga ne vredi prodavati, jer je on jedan od najboljih igraca u timu.

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 20.07.2020
12:05

Први је побегао кувар.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 20.07.2020
11:09

Gade mi se ovi (ne)ljudi...