Nove informacije, ova dvojica NE igraju protiv Olimpijakosa!?

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2019, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove informacije, ova dvojica NE igraju protiv Olimpijakosa!?

Za jednog je očekivano, ali druga informacija je ipak iznenađujuća.

Polako se otkrivaju karte pred večerašnji duel Crvene uvezde i Olimpijakosa, koji počinje u 21 čas na ''Marakani''.

Tokom prepodneva preneli smo procene kako bi mogao da izgleda sastav srpskog šampiona u večerašnjem meču, a u međuvremenu su se pojavila i nova saznanja.

''Mozzartsport'' je, naime, preneo da napadač Crvene zvezde i heroj prošlogodišnje pobede nad Liverpulom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Milan Pavkov neće večeras biti u protokolu za sastav protiv crveno-belih iz Pireja.

Razlog - lakša povreda od koje se očigledno još nije potpuno oporavio, pa će trener Milojević u špicu napada birati između Tomanea i Boaćija. Naša procena je da bi Tomane večeras mogao da dobije prednost.

Isti izvor otkrio je još jednu informaciju u vezi Zvezdinog večerašnjeg sastava, da ni vezista Mirko Ivanić neće biti među 18 igrača koje će Milojević večeras izvesti što na teren, što na klupu za rezerve.

Kako rekosmo na početku, to možda više i nije iznenađenje, s obzirom na Ivanićevu ovosezonsku formu i sve skromniju minutažu za koju ove sezone uspeva da se izbori.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Problem za Siti, nova povreda ključnog igrača

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2019

Definitivno ga nećemo gledati u Ligi šampiona...Kevin De Brujne igra sjajnu sezonu u dresu Mančester sitija, ali neće moći da pomogne svojim saigračima u drugom kolu Lige šampiona protiv zagrebačkog Dinama...Večeras će "Modri", nakon 4:0 protiv Atalante kod kuće, gostovati prvaku Engleske...

Nastavak na Sportske.net...

BEZ PAVKOVA I IVANIĆA NA BRAĆU: Miloje prelomio s kojim snagama će na megdan Olimpijakosu!

Izvor: Kurir, 01.Okt.2019

Polako se otkrivaju karte pred večerašnji duel Crvene uvezde i Olimpijakosa, koji počinje u 21h na popularnoj Marakani.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.