Novakova poruka Orlovima: Ostvarite svoje želje! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2017, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novakova poruka "Orlovima": "Ostvarite svoje želje!" (video)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković uputio je poruku podrške košarkašima uoči prve utakmice koju će odigrati na Evropskom prvenstvu.

Košarkaška reprezentacija Srbije u petak igra prvu utakmicu na 40. Evropskom prvenstvu, a danas joj je sreću poželeo naš najbolji teniser.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Novak Đoković se obratio košarkašima putem "Tvitera" i poželeo im da ostvare svoje snove vezane za predstojeće takmičenje.

"Pozdrav svim košarkaškim reprezentativcima Srbija. Šaljem vam puno energije i podrške za predstojeće EP. Nadam se da ćete uspeti da ostvarite sve što ste poželeli, sve najbolje", poručio je Đoković.

"Orlovi" u prvom kolu Grupe D igraju protiv selekcije Letonije, a taj meč je na programu u petak od 16 časova.

Novak Đoković je trenutno na pauzi pošto je posle Vimbldona doneo odluku da ne nastupa do kraja sezone zbog povrede lakta.

Pred sam početak Evropskog prvenstva, našim košarkašima stigla poruka podrške najvećeg!#kss #reprezentacija #EuroBasket2017 @DjokerNole pic.twitter.com/dDzi87bYFw

— Košarkaški savez SRB (@KSSrbije) August 31, 2017
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte specijalnu poruku za "orlove" (VIDEO)

Izvor: Mondo, 31.Avg.2017

Košarkaši Srbije dobili su veliku podršku velikog asa pred početak Eurobasketa..Foto: MN Press.."Orlovi" Saše Đorđevića spremni su za početak takmičenja na Eurobasketu u Istanbulu...Pre prvog meča sa Letonijom u grupi D košarkašima Srbije stigla je specijalna poruka podrške...Veliki as,...

Nastavak na Mondo...

Legende srpske košarke za 'Sportske': "Srbija i dalje favorit za medalju!" (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2017

Uoči prvog meča "Orlova" na EuroBasketu o šansama nacionalnog tima razgovarali smo sa legendama srpske košarke. Evo kako su Žoc, Saša Danilović, Nikola Lončar i koleginica Kostreš najavili šampionat...Košarkaška reprezentacija Srbije u petak igra prvu utakmicu na 40. Evropskom prvenstvu koje...

Nastavak na Sportske.net...

Bogdanović vodio Srbiju do pobede nad Letonijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2017, 05:22

Sjajan start! Srbija je zabeležila pobedu u premijernom meču na Evropskom prvenstvu u Istanbulu! Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića slavili su u teškom meču grupe D protiv odlične Letonije – 92:82...Naš tim na putu do prve pobede predvodio je Bogdan Bogdanović sa 30 poena i četiri...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.