Legende srpske košarke za Sportske: Srbija i dalje favorit za medalju! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2017, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legende srpske košarke za 'Sportske': "Srbija i dalje favorit za medalju!" (video)

Uoči prvog meča "Orlova" na EuroBasketu o šansama nacionalnog tima razgovarali smo sa legendama srpske košarke. Evo kako su Žoc, Saša Danilović, Nikola Lončar i koleginica Kostreš najavili šampionat.

Košarkaška reprezentacija Srbije u petak igra prvu utakmicu na 40. Evropskom prvenstvu koje se ove godine održava u četiri zemlje.

Voljom žreba Srbija je smeštena u Grupu D koja se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igra u azijskom delu Istanbula što znači da će u slučaju plasmana u elimnacionu fazu, a to svi očekujemo, ostati u istom gradu ali će promeniti kontinent.

Pred početak Evropskog prvenstva o šansama "Orlova", problemima zbog otkaza povređenih igrača i favoritima za medalje razgovarali smo sa eminentnim sagovornicima.

Svoje mišljenje dali su nam najtrofejniji stručnjak Evrope Željko Obradović, aktuelni predsednik KSS-a i bivši reprezentativac Predrag 'Saša' Danilović i Nikola Lončar.

Pored bivšeg selektora i bivših reprezentativaca razgovarali smo i sa koleginicom "Sportskog Žurnala" Biljanom Kostreš.

Pogledajte i poslušajte kako naši sagovornici najavljuju Evropsko prvenstvo i kako vide šanse "Orlova" u borbi za medalju.


Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.